ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΝΕΡΟΥ HUNTER X2 601-E WIFI OUTDOOR

HUNTER
Κωδικός Καταστήματος: 013149
Κωδικός Προμηθευτή: 43013020
134.90€

Συμβατός με WiFi και φιλικός προς το χρήστη προγραμματιστής.
Ο ελεγκτής X2 συνεχίζει το παλιό αλλά δημοφιλές X-Core® με ένα παρόμοιο σύνολο αξιόπιστων και εξαιρετικά αποδοτικών δυνατοτήτων, αλλά φέρνει τη διαχείριση άρδευσης στην επόμενη γενιά παρέχοντας την επιλογή να προσθέσετε Wi-Fi για απομακρυσμένη διαχείριση και προηγμένη εξοικονόμηση νερού με το κορυφαίο λογισμικό Hydrawise® της Hunter.
Με το X2, μπορείτε να διατηρήσετε το οικείο στυλ προγραμματισμού βάσει πληκτρολογίου που προσφέρει το X-Core. Εάν αναβαθμίσετε το X2 με WAND, ο προγραμματισμός είναι εξοικειωμένος, γρήγορος και εύκολος χάρη σε έναν χρήσιμο οδηγό εγκατάστασης χρησιμοποιώντας smartphone ή laptop.
Το Hydrawise μεγιστοποιεί την εξοικονόμηση νερού προσαρμόζοντας αυτόματα τα προγράμματα άρδευσης βάσει τοπικών μετρήσεων καιρού που προέρχονται από το Διαδίκτυο.
Το X2 εξασφαλίζει υγιή, καταπράσινα τοπία για να κάνει τη διαχείριση του ποτίσματος πιο βολική και κερδοφόρα σε συνήθεις εγκαταστάσεις. Μπορείτε να ορίσετε γρήγορα προγράμματα άρδευσης και να διαχειριστείτε απεριόριστο αριθμό προγραμματιστών με ενημερώσεις κατάστασης του προγραμματιστή σε πραγματικό χρόνο.

ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

ΕΓΓΥΗΣΗ: 2 ΧΡΟΝΙΑ