ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΝΕΡΟΥ GALCON AC 9S 8059 OUTDOOR

GALCON
Κωδικός Καταστήματος: 013296
Κωδικός Προμηθευτή: 05-05-8059
179.90€

Προγραμματιστής Ρεύματος για Αυτόματο Πότισμα Galcon AC-9s 8059, με 9 προγράμματα και διάρκεια ποτίσματος έως 9 ώρες. Με την εγγύηση της Galcon.
Ηλεκτρικός προγραμματιστής επεκτάσιμος GALCON AC με οθόνη LCD, σε πλαστικό αδιάβροχο κουτί με κλειδαριά. Έχει 3 ανεξάρτητα προγράμματα για κάθε στάση, ανεξάρτητες μέρες ποτίσματος, και διάρκεια ποτίσματος από 1 λεπτό έως 9 ώρες με 4 επαναλήψεις την ημέρα, ανά στάση. Το πρόγραμμα ποτίσματος είναι ημερίσιο η εβδομαδιαίο η κυκλικό(1-30 ημ.), έχει πρόγραμμα για λίπανση, φωτισμό και δοκιμών. Εχει δυνατότητα διατήρησης της μνήμης έως 8 χρόνια χώρις μπαταρία και διατήρηση της ώρας 90 ημέρες με 2χΑΑ αλκαλικές μπαταρίες. Υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης αντλίας ή master valve και υποδοχή αισθητήρα και διαθέτει διαγνωστικό σύστημα βλαβών με εσωτερικό μετασχηματιστή.
Τροφοδοσία ρεύματος που λειτουργούν με ελεγκτές για την αυτόματη λειτουργία των δημοτικών αρδευτικά συστήματα και εξωραϊσμού. Ιδανικό για δημόσιους κήπους, φυτά εσωτερικού χώρου σε εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία, κλπ.

ΕΝΤΟΣ 1-3 ΗΜΕΡΩΝ

ΕΓΓΥΗΣΗ: 3 ΧΡΟΝΙΑ