ΣΕΤ ΜΗΧΑΝΗ ΓΚΑΖΟΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ GARDENA HANDYMOWER Li 18/22 ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΤΗ

GARDENA
Κωδικός: 013462
248.00€

Απολαύστε το κούρεμα του χλοοτάπητά σας. Με τη Χλοοκοπτική Μηχανή Μπαταρίας HandyMower Li-18/22 ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να διατηρήσετε όμορφο τον μικρό σας κήπο. Με χρόνο λειτουργίας έως 20 λεπτά, μπορείτε να καλύψετε περιοχή περίπου 50 m², άρα είναι ιδανική λύση για μικρούς χλοοτάπητες.
Το ελαφρύ βάρος και ο συμπαγής σχεδιασμός κάνουν το κούρεμα του γρασιδιού τόσο εύκολο όσο το σκούπισμα στο σαλόνι σας. Το HandyMower Li-18/22 διαθέτει μία λεπίδα βιοθρυμματισμού 22 εκατοστών, η οποία θρυμματίζει τα κομματάκια του γρασιδιού και τα αφήνει να πέσουν πίσω στο έδαφος. Τα κομματάκια αυτά στη συνέχεια λειτουργούν ως φυσικό λίπασμα. Δεν χρειάζεται να συλλέγετε και να απορρίπτετε τα υπολείμματα του γρασιδιού – με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείτε χρόνο και χώρο.
Με δυνατότητα ρύθμισης τριών σταδίων κοπής, μπορείτε να ρυθμίσετε τέλεια το επιθυμητό ύψος για το γρασίδι σας. Χάρη στη δυνατότητα χειρισμού με το ένα ή με τα δύο χέρια, έχετε μεγάλη ευελιξία στη φροντίδα του γκαζόν σας. Η περιστρεφόμενη λαβή κάνει το κούρεμα ακόμη πιο βολικό. Το HandyMower είναι απίστευτα ευέλικτο: φτάνει σε δύσκολα σημεία, κάτω από αντικείμενα και κόβει ακόμα και ανάμεσα από στενά περάσματα!
Και όταν τελειώσετε, η λαβή περιστρέφεται πίσω σε όρθια θέση για εύκολη αποθήκευση.
Η συμπεριλαμβανόμενη ισχυρή μπαταρία είναι συμβατή και με άλλα μηχανήματα μπαταρίας της GARDENA του συστήματος 18-V, γεγονός που σας προσφέρει την απόλυτη ευελιξία.

ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

ΕΓΓΥΗΣΗ: 2 ΧΡΟΝΙΑ