ΥΓΡΑΣΙΟΜΕΤΡΟ GARDENA

GARDENA
Κωδικός Καταστήματος: 014127
Κωδικός Προμηθευτή: 01867-20
66.00€

Είτε πρόκειται για παρτέρι, γκαζόν ή ακόμη και γλάστρες: χάρη στο μικρό και συμπαγές του μέγεθος και το καλώδιο σύνδεσης μήκους 5 μέτρων, ο το υγρασιόμετρο μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν οπουδήποτε στον κήπο. Χάρη στο χαμηλό ύψος και την επίπεδη κορυφή του, το υγρασιόμετρο μπορεί ακόμη και να εγκατασταθεί σε γκαζόν χωρίς να διαταράσσεται η διαδικασία κουρέματος.
Μπορείτε να ρυθμίσετε το υγρασιόμετρο με τον συνδεδεμένο προγραμματιστή. Η μετρηθείσα υγρασία του εδάφους εμφανίζεται στην οθόνη με τη μορφή σταγόνων νερού. Εάν τα προϊόντα σας είναι συνδεδεμένα στην εφαρμογή Bluetooth GARDENA App, μπορείτε να δείτε τις ρυθμίσεις και να τις εμφανίσετε εκεί.
Η χαμηλή ισχύς της μπαταρίας υποδεικνύεται τόσο στον προγραμματιστή όσο και με ενδείξεις LED. Αυτό σας επιτρέπει να αντικαταστήσετε την μπαταρία εγκαίρως και να διασφαλίσετε τη συνεχή αξιόπιστη λειτουργία.
Το καλώδιο σύνδεσης μήκους πέντε μέτρων επιτρέπει ευέλικτη σύνδεση του υγρασιόμετρου και μπορεί να προστεθεί σε καλώδιο επέκτασης όπου απαιτείται.
Το υγρασιόμετρο μετρά την υγρασία του εδάφους σύμφωνα με μια αποδεδειγμένη αρχή ηλεκτροθερμικής μέτρησης. Το μεταλλικό άκρο, το οποίο περικλείεται σε τσόχα, θερμαίνεται και υπολογίζει τον βαθμό υγρασίας του εδάφους με βάση το χρόνο ψύξης - αξιόπιστα και με ακρίβεια.

ΕΝΤΟΣ 1-3 ΗΜΕΡΩΝ

ΕΓΓΥΗΣΗ: 2 ΧΡΟΝΙΑ