SMART SYSTEM ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ GARDENA

GARDENA
Κωδικός Καταστήματος: 014129
Κωδικός Προμηθευτή: 19040-20
96.00€

Ο έξυπνος αισθητήρας μετρά την υγρασία του εδάφους ιδιαίτερα γρήγορα και αξιόπιστα, επιτρέποντας οικονομικό πότισμα στον κήπο σας. Ο κήπος σας ποτίζεται μόνο όταν είναι απαραίτητο.
Ο έξυπνος αισθητήρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε στον κήπο ή σε γλάστρες στη βεράντα ή το μπαλκόνι.
Η υγρασία του εδάφους μετράται ακριβώς εκεί που έχει σημασία - απευθείας στις ρίζες του φυτού, είτε βαθύτερα στο γρασίδι ή την γλάστρα. Ο έξυπνος αισθητήρας λειτουργεί αξιόπιστα σε διαφορετικούς τύπους χώματος.
Ο έξυπνος αισθητήρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του γκαζόν, καθώς χάρη στην ιδιαίτερα επίπεδη κεφαλή, δεν εμποδίζει κανένα ρομποτικό χλοοκοπτικό ή χλοοκοπτική μηχανή.
Ο συμπαγής αισθητήρας μπορεί να τοποθετηθεί με ευελιξία, παρέχει ακριβή δεδομένα μέτρησης ασύρματα μέσω ραδιοσυχνοτήτων στην GARDENA smart Πύλη και, χρησιμοποιώντας 2 μπαταρίες AA (δεν περιλαμβάνονται), μπορεί να είναι λειτουργία μια ολόκληρη κηπουρική περίοδο.
Φροντίστε τον κήπο σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Η εφαρμογή GARDENA smart App σάς επιτρέπει να τον ελέγχετε από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή. Χάρη στον τέλειο σχεδιασμό, όλα είναι υπό έλεγχο. Η εγκατάσταση του δικού σας έξυπνου συστήματος είναι πολύ εύκολη και οι οδηγίες στην εφαρμογή θα σας κατευθύνουν βήμα προς βήμα.

ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

ΕΓΓΥΗΣΗ: 2 ΧΡΟΝΙΑ