ΣΕΤ ΑΝΤΛΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ GARDENA ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΝΕΡΑ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ 18V ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΤΗ

GARDENA
Κωδικός: 014220
149.00€

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια αντλία κάπου όπου δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα; Με την Αντλία Αποστράγγισης Μπαταρίας Σετ 2000/2 18V 94A για Καθαρά Νερά, μπορείτε να αντλήσετε νερό από το σημείο Α έως το σημείο Β ακόμα και αν δεν υπάρχει παροχή ηλεκτρικού ρεύματος - στον κήπο, στο σκάφος ή σε οποιονδήποτε άλλο υπαίθριο χώρο.

Με τα τρία επίπεδα ισχύος και ύψος παράδοσης έως και 20 μέτρα, η αντλία είναι εξαιρετικά ευέλικτη . Με μέγιστη πίεση 2 bar, μπορεί να χειριστεί 2.000 l / h. Έως 1.100 λίτρα μπορούν να αντληθούν από το ένα μέρος στο άλλο ανά φόρτιση μπαταρίας. Ο μέγιστος χρόνος λειτουργίας είναι 18 έως 65 λεπτά, ανάλογα με την επιλεγμένη λειτουργία. Μπορείτε να συνδέσετε σωλήνες με διάμετρο 19 χιλιοστά (3/4 ") και 25 χιλιοστά (1").

Η αντλία αποστράγγισης είναι επίσης ιδανική για μεταφορά μικρότερων ποσοτήτων, για παράδειγμα όταν πρέπει να αντικατασταθεί το νερό στην πισίνα. Εάν αφαιρέσετε το πόδι της αντλίας, μπορείτε να το αντλήσετε σχεδόν όλο το νερό με ελάχιστο ύψος αναρρόφησης πέντε χιλιοστά - ενώ εσείς παίζετε με τα παιδιά σας.

Χρησιμοποιήστε το χρονοδιακόπτη για να επιλέξετε εάν η αντλία θα πρέπει να λειτουργεί για 5, 10 ή 15 λεπτά. Στη συνέχεια απενεργοποιείται αυτόματα. Η λειτουργία προστασίας από στεγνό τρέξιμο AutoStop διασφαλίζει ότι δεν στεγνώνει ποτέ. Ένα σύστημα φίλτρου ενσωματώνεται στο πόδι για να απομακρύνει τα σωματίδια ρύπων. Χάρη σε όλες αυτές τις εγγυήσεις, η αντλία λειτουργεί απολύτως αξιόπιστα και με ασφάλεια - ακόμη και όταν δεν χρησιμοποιείται. Θα σας εξυπηρετήσει πιστά για πολλά ακόμη χρόνια.

Η Αντλία Αποστράγγισης Μπαταρίας Σετ 2000/2 18V 94A για Καθαρά Νερά παρέχεται ως σετ έτοιμο προς χρήση με φορτιστή και 18V POWER FOR ALL μπαταρία. Το POWER FOR ALL ALLIANCE είναι μία από τις μεγαλύτερες συμμαχίες μπαταριών μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών. Αυτό σημαίνει ότι η μπαταρία είναι συμβατή με πολλές άλλες συσκευές για το σπίτι και τον κήπο έτσι ώστε να μην χρειάζεται πλέον να αγοράζετε μία για κάθε προϊόν. Εξοικονομείτε χρήματα ενώ παραμένετε ευέλικτοι! Πάθος που τροφοδοτείται από την GARDENA - Εξοπλισμός κήπου με μπαταρίες που σας δίνει την ελευθερία να δημιουργείτε.

ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

ΕΓΓΥΗΣΗ: 5 ΧΡΟΝΙΑ