ΣΕΤ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ GARDENA EASYCUT 23/18V P4A ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ & ΦΟΡΤΙΣΤΗ

GARDENA
Κωδικός Καταστήματος: 014306
Κωδικός Προμηθευτή: 14700-20
160.43€

Εύκολο και ασύρματο κόψιμο γκαζόν: το Χορτοκοπτικό Μπαταρίας Σετ EasyCut 23/18V P4A καθιστά δυνατή τη διαμόρφωση του γκαζόν σας. Ακόμα και σε σημεία που συνήθως είναι δύσκολο να φτάσετε! Eίναι πολύ ελαφρύ, καθιστώντας τη χρήση της συσκευής πιο άνετη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χορτοκοπτικό χωρίς καλώδιο για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να αισθάνεστε κουρασμένοι. Ο χρόνος λειτουργίας του είναι έως 45 λεπτά με την μπαταρία, η οποία βρίσκεται δίπλα στο φορτιστή, που περιλαμβάνεται στο σετ.

Μετά από μια γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση, το Χορτοκοπτικό Μπαταρίας Σετ EasyCut 23/18V P4A μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως. Πριν ξεκινήσετε, προσαρμόστε εύκολα το ασύρματο χορτοκοπτικό στις ανάγκες σας - η λαβή είναι ρυθμιζόμενη καθώς και ο τηλεσκοπικός άξονας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να διατηρήσετε μια όρθια και χαλαρή στάση ενώ κόβετε.

Θέλετε να κόψετε κάτω από τα εμπόδια; Στη συνέχεια, απλώς γείρετε την κεφαλή. Κατά τη διάρκεια της εργασίας, η κατάσταση φόρτισης είναι πάντα ορατή στην ένδειξη κατάστασης μπαταρίας LED στη λαβή. Μην ανησυχείτε για τα φυτά που μεγαλώνουν σε ένα παρτέρι ακριβώς στην άκρη του γκαζόν. Το πτυσσόμενο και αφαιρούμενο φυτοπροστατευτικό παρέχει την ασφάλεια ότι τα λουλούδια και οι θάμνοι σας προστατεύονται καλά.

Το Χορτοκοπτικό Μπαταρίας Σετ EasyCut 23/18V P4A ως σετ έτοιμο προς χρήση παρέχεται με φορτιστή και 18V POWER FOR ALL μπαταρία. Το POWER FOR ALL ALLIANCE είναι μία από τις μεγαλύτερες συμμαχίες μεταξύ μπαταριών κορυφαίων κατασκευαστών. Η μπαταρία είναι επομένως συμβατή με πολλά άλλα εργαλεία γύρω από το σπίτι και τον κήπο - πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να αγοράζετε μία για κάθε προϊόν. Εξοικονομείτε χρήματα και μένετε ευέλικτοι ανά πάσα στιγμή! Πάθος που τροφοδοτείται από την GARDENA - Εξοπλισμός κήπου με μπαταρίες που σας δίνει την ελευθερία να δημιουργείτε.

ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

ΕΓΓΥΗΣΗ: 3 ΧΡΟΝΙΑ