ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΠΡΟΠΙΕΣΕΩΣ GARDENA EASYPUMP 5 LT

GARDENA
Κωδικός Καταστήματος: 014409
Κωδικός Προμηθευτή: 11136-20
102.00€

Το δεύτερο άνοιγμα με ενσωματωμένο δοσομετρικό καπάκι που παρέχει μια πρακτική λειτουργία 3 σε 1 για εύκολη πλήρωση, μέτρηση και εκκένωση. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη ξεβιδώματος της κεφαλής της αντλίας.
Ο Ψεκαστήρας Προπίεσης EasyPump Μπαταρίας 5L διαθέτει μια δεύτερη λαβή για εύκολη εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένης μιας βάσης για αποθήκευση του εύκαμπτου σωλήνα μετά τη χρήση. Πρόσθετη άνεση παρέχεται από τους ιμάντες μεταφοράς με επένδυση και από το τηλεσκοπικό αυλό ψεκασμού.
Διαφορετικοί τύποι εκτόξευσης, όπως λεπτής ομίχλης ή πίδακας πίεσης εγγυώνται μια μεμονωμένη εφαρμογή στη φροντίδα των φυτών. Με πλήρη φόρτιση της μπαταρίας ιόντων λιθίου, μπορεί να ψεκαστούν έως και 25 λίτρα.
Το παρεχόμενο φίλτρο από νάιλον μπορεί να τοποθετηθεί ως αξεσουάρ. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αναμιγνύετε σπιτικά παρασκευάσματα. Περιλαμβάνονται κατάλληλες συνταγές για οργανικά μείγματα.
Το επίπεδο πλήρωσης είναι πάντοτε ορατό λόγω της ευανάγνωστης στάθμης του νερού. Θα ξέρετε αμέσως πόσο υγρό βρίσκεται ακόμη στο δοχείο των 5 λίτρων.
Η βαλβίδα ασφαλείας απελευθερώνει πίεση από το δοχείο όταν υπάρχει, εξασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.
Για εφαρμογή με υψηλότερη ευελιξία στην κάτω επιφάνεια των φύλλων.

ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

ΕΓΓΥΗΣΗ: 2 ΧΡΟΝΙΑ