ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΑΤΙΝΙ EMW KICK E-SCOOTER ΜΑΥΡΟ

EMW
Κωδικός Καταστήματος: 014817
471.12€

Το νέο Kick E-Scooter της EMW ήρθε & φέρνει επανάσταση στην μετακίνηση σου!! Είναι η αναβάθμιση των ηλεκτρικών πατινιών ενώ τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του το κατατάσσουν στα ασφαλέστερα και ποιο αξιόπιστα ηλεκτρικά πατίνια!
Κινητήρας 350W, αυτονομία 40km, ταχύτητα 25km/h, δισκόφρενα μπρος & πίσω, μεγάλοι τροχοί 10" με χονδρά ελαστικά tubeless με anti-puncture technology, αξονικό αμορτισέρ μπρος & διπλά αμορτισέρ πίσω, Led φώτα εμπρός και πίσω καθώς και φως φρένων στο φτερό που ενεργοποιείται κατά την πέδηση.
Οι μετακινήσεις σας με το ΕΜW Kick E-Scooter όποιες και αν είναι οι διαδρομές σας είναι ασφαλείς, γρήγορες και διασκεδαστικές.
Με μόλις 115cm μήκος και 55cm ύψος, αποθήκευσε το παντού! Διαθέτει το ποιο φαρδύ και άνετο πάτωμα της κατηγορίας του (διάσταση 19cm) αλλά είναι τόσο εργονομικό & ελαφρύ που μπορείς να το μεταφέρεις με το ένα χέρι! Αναδίπλωσε το με το γύρισμα ενός μοχλού & σε 3'' θα το έχεις κλείσει. Μετέφερε το με τα μέσα μαζικής μεταφοράς χωρίς να περιμένεις τον τελευταίο συρμό! Αποθήκευσε το εύκολα μέχρι την επόμενη σου βόλτα!
Με τον ισχυρό κινητήρα 350W, μπορεί να φτάσει έως και 25 χλμ./ώρα, ενώ η αυτονομία του & ανάλογα την οδηγική συμπεριφορά του αναβάτη μπορεί να φτάσει έως & 40 χλμ!
Μηχανικό και ηλεκτρικό σύστημα αντιμπλοκαρίσματος με πολύ δυνατά δισκόφρενα μπρος & πίσω. Aξονικό αμορτισέρ μπρος και διπλά αμορτισέρ πίσω που προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια, άνεση και ομαλή κίνηση σε όλα τα εδάφη αφού ξεπερνά τις όποιες ανωμαλίες του δρόμου με μεγάλη ευκολία.
Διαθέτει μεγάλη ροπή εξασφαλίζοντας γρήγορη απόκριση και εντυπωσιακές επιδόσεις! Οι μεγάλοι τροχοί 10 ιντσών tubeless φορούν χονδρά ελαστικά με anti-puncture technology.
Ο απλός σχεδιασμός του πίνακα οργάνων σας παρέχει λειτουργίες για τη λειτουργία οδήγησης, την ταχύτητα οδήγησης, τη στάθμη της μπαταρίας και την απόσταση που διανύετε.
- Ιδιώτες για τις μετακινήσεις τους στην δουλειά, ψώνια, βόλτα πάρτε το παντού στα μέσα μαζικής μεταφοράς στο αυτοκίνητο στο σκάφος στην δουλειά σας.
- Χρήση σε χώρους μεγάλης έκτασης για εσωτερικές μετακινήσεις όπως εταιρείες, βιομηχανίες, εργοστάσια, εργοτάξια, αεροδρόμια, αποθήκες, ξενοδοχειακές μονάδες, γήπεδα, λιμάνια κ.λ.π.
- Σκάφη επαγγελματικά αναψυχής το μικρό και ευέλικτο λόγο της αναδίπλωσης μέγεθός του εξυπηρετεί την εύκολη αποθήκευση του.

ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

ΕΓΓΥΗΣΗ: 1 ΧΡΟΝΟ