ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΛΙΘΙΟΥ WORX POWERSHARE WA3553 4.0 Ah

WORX
Κωδικός Καταστήματος: 014896
Κωδικός Προμηθευτή: 02WA3553
49.00€

Με το PowerShare®, η WORX δεν σας προσφέρει απλώς ένα καθολικό σύστημα μπαταρίας για το σπίτι, τα χόμπι και τον κήπο. Οι μπαταρίες των 20V διατίθενται σε διαφορετικές χωρητικότητες, ώστε να έχετε τη σωστή για κάθε δραστηριότητα.
Θέλετε ευέλικτο χειρισμό και ευελιξία χωρίς περιττό βάρος; Τότε χρειάζεστε μια μπαταρία χαμηλής χωρητικότητας. Ή μήπως έχετε πιο δύσκολες εργασίες, που απαιτούν μπαταρίες μεγάλης διάρκειας;
Τότε θα πρέπει να επιλέξετε μπαταρία υψηλής χωρητικότητας.
Μεγαλύτερος χρόνος λειτουργίας, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, ταχύτερη φόρτιση και υψηλότερες επιδόσεις - Η PowerShare® Pro είναι μια νέα μπαταρία 20V για επαγγελματίες, με εξαιρετική απόδοση λόγω του έξυπνου συστήματος διαχείρισης και την προηγμένη προστασία κυψελών που προσφέρει.Για πιο ελαφριές εργασίες και δουλειές που απαιτούν λεπτομέρεια: βίδωμα μικρών βιδών,διάτρηση μικρών βιδών,πριόνισμα με λεπτό πριόνι,λεπτομέρειες λείανσης,κοπή μικρών θάμνων.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΤΟΧΗ
Για δύσκολες εργασίες: κοπή γκαζόν μεγάλης επιφάνειας,πριόνισμα χοντρών κορμών,διάτρηση μεγάλων οπών σε σκληρά υλικά, απομάκρυνση υγρών φύλλων.
Νέο σύστημα διαχείρισης μπαταρίας
Το νέο BMS αποτρέπει την εκ βάθους αποφόρτιση των κυψελών, την υπερφόρτιση και την υπερθέρμανση, φορτίζοντας την μπαταρία πιο αποδοτικά.
Τεχνολογία επικοινωνίας
Όλα τα εργαλεία τροφοδοτούνται με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσφέρουν μέγιστη απόδοση και επιδόσεις.
Προστασία κυψελών
Οι κυψέλες των μπαταριών καλύπτονται με θερμοαπορροφητικό πλαστικό αλουμινόχαρτο TES που αποτρέπει τη σώρευση της παραγόμενης θερμότητας.
Θερμική ασπίδα
Οι κυψέλες TES για τη μέγιστη προστασία θερμότητας της μπαταρίας περικλείονται από μονωτικό κάλυμμα.

Το Προϊόν δεν είναι διαθέσιμο μέσω του dimko.gr λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας.
Καλέστε μας στο 210 3004169 για την παραγγελία σας

ΕΝΤΟΣ 30 ΗΜΕΡΩΝ

ΕΓΓΥΗΣΗ: 2 ΧΡΟΝΙΑ