ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΗ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ HONDA EU 32i INVERTER

HONDA
Κωδικός Καταστήματος: 015214
Κωδικός Προμηθευτή: 02EU32I-G-R280
3150.00€

Με τη διαφοροποίηση της χρήσης της γεννήτριας, συμπεριλαμβανομένης της πηγής ενέργειας για διάφορες υπαίθριες και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, και την εφεδρική παροχή ρεύματος σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπως μια καταστροφή, οι ανάγκες για υψηλής απόδοσης αλλά συμπαγείς, ελαφριές και φορητές γεννήτριες έχουν αυξηθεί. Για να εκπληρώσει αυτές τις ανάγκες, η EU32i, μια ολοκαίνουργια γεννήτρια εξοπλισμένη με έναν πρόσφατα αναπτυγμένο κινητήρα αποκλειστικής χρήσης GX130 με μετατροπέα ημιτονοειδούς κύματος, ο οποίος διαθέτει υψηλή απόδοση κατηγορίας 3kVA και ελαφριά, συμπαγή και εξαιρετικά φορητή συσκευασία. Διαθέτοντας την αυθεντική τεχνολογία ημιτονοειδούς μετατροπέα της Honda, το EU32i μπορεί να παρέχει σταθερή παροχή υψηλής ποιότητας ηλεκτρικής ισχύος με ομαλή κυματομορφή, η οποία καθιστά ακόμη και το EU32i συμβατό με όργανα ακριβείας που απαιτούν ηλεκτρική ενέργεια υψηλής ποιότητας.

Για την εξωτερική σχεδίαση, ο χρωματισμός με βάση το μαύρο υιοθετήθηκε για πρώτη φορά σε όλες τις γεννήτριες Honda. Κατά τη δημιουργία ευκρινούς εικόνας με έμφαση στη σκίαση, υιοθετήθηκε ο σχεδιασμός με στρογγυλεμένες γωνίες για να μετριαστεί πιθανή ζημιά και ο κίνδυνος πρόσκρουσης σε άτομα ή άλλα αντικείμενα κατά τη μεταφορά.

Επιπλέον, χρησιμοποιώντας μια αποκλειστική εφαρμογή σε smartphone και επικοινωνία Bluetooth, ο χρήστης μπορεί να ελέγξει την κατάσταση της γεννήτριας EU32i, συμπεριλαμβανομένης της υπολειπόμενης στάθμης καυσίμου και του χρόνου λειτουργίας, και να ελέγξει εξ αποστάσεως τη γεννήτρια συμπεριλαμβανομένου του σβήματος του κινητήρα, γεγονός που αυξάνει τη φιλικότητα προς τον χρήστη.

ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

ΕΓΓΥΗΣΗ: 2 ΧΡΟΝΙΑ