ΨΑΛΙΔΙ ΚΛΑΔΕΜΑΤΟΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ GARDENA ASSISTCUT

GARDENA
Κωδικός Καταστήματος: 015478
Κωδικός Προμηθευτή: 12222-20
130.00€

Τα κλαδευτήρια AssistCut έχουν μέγιστη διάμετρο κοπής έως 25 mm και είναι κατάλληλα για κοπή κλαδιών, νεαρών βλαστών και λουλουδιών. Οι λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι ακριβείας, οι οποίες είναι κατασκευασμένες στη Γερμανία, και η αρχή κοπής bypass παρέχουν μια απαλή και ακριβή κοπή για την προστασία των φυτών.
Ο έξυπνος αισθητήρας που διαθέτουν τα κλαδευτήρια χειρός μπαταρίας εξασφαλίζει προσαρμοσμένη υποστήριξη ισχύος. Η ενίσχυση ισχύος ξεκινά όταν ανιχνευτεί αντίσταση, καθιστώντας την κοπή ιδιαίτερα εύκολη και αβίαστη.
Οι εργονομικά διαμορφωμένες λαβές και το πλάτος ανοίγματος της λαβής δύο βημάτων κάνουν το AssistCut άνετο για διάφορα μεγέθη χεριών.
Η μπαταρία εξασφαλίζει 1400 αβίαστα κοψίματα με πλήρως φορτισμένη μπαταρία (δοκιμασμένο σε ξηρό ξύλο οξιάς 10 mm). Η μπαταρία φορτίζεται 100% σε 100 λεπτά.
Η υποστήριξη μπαταρίας μπορεί να απενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή για χειροκίνητη χρήση. Αυτό αποτρέπει την αποφόρτιση της μπαταρίας και αυξάνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
Το AssistCut μπορεί να φορτιστεί γρήγορα και εύκολα ανά πάσα στιγμή με το καλώδιο USB-C που περιλαμβάνεται στη συσκευασία (ο μετασχηματιστής ρεύματος δεν περιλαμβάνεται).

ΕΝΤΟΣ 1-3 ΗΜΕΡΩΝ

ΕΓΓΥΗΣΗ: 3 ΧΡΟΝΙΑ