ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ EFCO MT 3710-16''

EFCO
Κωδικός Καταστήματος: 015509
Κωδικός Προμηθευτή: 0250189154
219.00€

Το αλυσοπρίονο MT 3710 είναι ειδικά σχεδιασμένο, έτσι ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες κάθε χρήστη, τόσο του ερασιτέχνη όσο και του ημιεπαγγελματία, για την κοπή μικρών και μεσαίων διαμέτρων κλαδιών, καθώς και κορμών δένδρων, κατάλληλα για ξυλεία καύσης.
Αποτελούν έναν εξαιρετικό συνδυασμό απόδοσης ισχύος - βάρους, έχει μεγάλη ικανότητα κοπής καθώς και ευελιξία, που το καθιστά κατάλληλο για κάθε εργασία χρήσης.
Το πουάρ, ο διακόπτης ενεργοποίησης / απενεργοποίησης του μηχανήματος και το τσοκ που βρίσκονται κοντά μεταξύ τους, ο αλουμινένιος λιπαντήρας, το νέο πρωτοποριακό σύστημα αντιδόνησης (3 ελατήρια απόσβεσης και 2 ελαστικά αντιδονητικά) και το σύστημα “Easy On”,εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή απόδοση, κάτω από συνθήκες μέγιστης άνεσης και ασφάλειας.
Έμβολο 2 ελατηρίων, σφυρήλατος και κατεργασμένος στροφαλοφόρος άξονας, ρουλεμάν με βελόνες,επινικελωμένο κύλινδρος. Εγγυημένα σταθερή απόδοση του μηχανήματος, ακόμα και σε περίπτωση εντατικής
χρήσης.
• Υψηλή ταχύτητα κοπής (μεγαλύτερη από 17 m/s). Γρήγορη, καθαρή και ακριβής κοπή χωρίς να καταστρέφεται το δέντρο.
• Εισαγωγή και εξαγωγή του κινητήρα: σχεδιασμένη για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη καύση και η υψηλή ισχύς εξόδου, μειώνοντας σημαντικά τις εκπομπές ρύπων και τα επίπεδα θορύβου.
• Καπάκι φίλτρου αέρα με κουμπί. Επιτρέπει την γρήγορη εξαγωγή του, χωρίς τη χρήση εργαλείων. Έτσι μπορείτε να αντικαταστήσετε το φίλτρο αέρος εύκολα και γρήγορα, καθώς και να ελέγξετε το μπουζί.
• Ορατό σύστημα προπλήρωσης καυσίμου (πουάρ). Αυξάνει τη ροή καυσίμου στο καρμπυρατέρ, προκειμένου να διευκολύνεται η εκκίνηση του αλυσοπρίονου όταν ο κινητήρας είναι κρύος, μετά τον ανεφοδιασμό καυσίμου και μετά από παρατεταμένη μη-χρήση του.
Νάιλον φίλτρο αέρος. Μεγαλύτερα διαστήματα συντήρησης του φίλτρου, χάρη στη μεγάλη επιφάνεια διήθησης.
• Σύστημα εύκολης εκκίνησης “Easy On”. Βοηθάει στην γρήγορη εκκίνηση του μηχανήματος, χωρίς «κλοτσήματα» και με λιγότερη προσπάθεια.
• Διακόπτης Οn/Off, τσοκ και γκάζι σε έναν ενιαίο μοχλό πολλαπλών λειτουργιών. Εξασφαλίζεται πρακτική και εύκολη χρήση του αλυσοπριόνου.
• Πλαστικός ή μεταλλικός οδοντωτός προφυλακτήρας (αφαιρούμενος). Εγγυάται την ασφαλή αγκύρωση σε κορμούς ή κλαδιά, δίνοντας μεγαλύτερη σταθερότητα και καλύτερο έλεγχο της λάμας κατά τη διάρκεια της κοπής.
• Πλευρικός εντατήρας αλυσίδας. Ευκολότερη ρύθμιση του τεντώματος της αλυσίδας και αποφυγή οποιαδήποτε επαφής μαζί της. Τα παξιμάδια σύσφιξης είναι ενιαία με το προστατευτικό της αλυσίδας και επιτρέπουν ευκολότερο στερέωμα, επειδή δεν μπορούν χαθούν.
Αυτόματη αλουμινένια αντλία λαδιού. Όταν ο κινητήρας βρίσκεται στο ρελαντί, η μη ροή λαδιού εξασφαλίζει χαμηλότερη κατανάλωση και μειωμένη περιβαλλοντική επίπτωση.
• Διαφανής δείκτης στάθμης στο δοχείο καυσίμου. Επιτρέπει τον ευκολότερο έλεγχο της ποσότητας καυσίμου.
• Αντιολισθητική επένδυση της πλευρικής χειρολαβής. Ενισχυμένη λαβή κατά τη διάρκεια της χρήσης.
• Σύστημα αντιδόνησης. 3 ελατήρια απόσβεσης και 2 ελαστικά αντιδονητικά τοποθετημένα μεταξύ της χειρολαβής και της βάσης του κινητήρα. Κρατά τα χέρια και το σώμα του χειριστή πλήρως απομονωμένο από τους κραδασμούς, εξασφαλίζοντας μέγιστη άνεση στη χρήση.

ΕΝΤΟΣ 1-3 ΗΜΕΡΩΝ

ΕΓΓΥΗΣΗ: 2 ΧΡΟΝΙΑ