ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΚΑΖΟΝ GARDENA POWERMAX G2 37/1800

GARDENA
Κωδικός Καταστήματος: 015584
Κωδικός Προμηθευτή: 14637-20
269.00€

Το Ηλεκτρικό Χλοοκοπτικό PowerMax 1800/37 G2 της GARDENA είναι ιδανικό για τη φροντίδα μεσαίου έως μεγάλου χλοοτάπητα έως 500 m² στον κήπο σας.
Ο κήπος σας θα κουρευτεί τέλεια με μια τακτοποιημένη και ομοιόμορφη κοπή, χάρη στην ενσωματωμένη, λεπτή λεπίδα DuraEdge.
Χάρη στην καθοδηγούμενη κυκλοφορία αέρα, κάθε λεπίδα γρασιδιού συλλέγεται στο ιδανικά τοποθετημένο, υφασμάτινο δοχείο συλλογής 45 λίτρων.
Αυτή η τεράστια απόδοση αποδίδει, καθώς το τύμπανο γεμίζει τελείως κάθε φορά, οπότε δεν χρειάζεται να το αδειάζετε τόσο συχνά.
Αυτό εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο και χάρη στην ένδειξη στάθμης πλήρωσης, γνωρίζετε πάντα πότε πρέπει να αδειάσει το τύμπανο.
Το PowerMax 1800/37 G2 είναι πολύ άνετο στη χρήση χάρη στο τιμόνι ErgoTec-Plus.
Ανεξάρτητα από το πώς τοποθετείτε τα χέρια σας στην εργονομική λαβή, είναι άνετη και εύκολη στην οδήγηση.
Αυτό κάνει τη χρήση του ηλεκτρικού χλοοκοπτικού πολύ πιο εύκολη, ακόμη και για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Η τηλεσκοπική λαβή συμβάλλει επίσης στην άνεση, ώστε να κόβετε πάντα με τη βέλτιστη θέση εργασίας.
Πριν από το κούρεμα του γκαζόν, μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε διαισθητικά το ύψος κοπής του ηλεκτρικού χλοοκοπτικού μεταξύ 35 και 65 mm με ένα μόνο χέρι, χρησιμοποιώντας το εύκολα προσβάσιμο κουμπί QuickFit-Plus, που βρίσκεται στο κέντρο του περιβλήματος.
Κατά το κούρεμα, οι πλευρικές χτένες κοπής διασφαλίζουν ότι κόβετε τέλεια κάθε λεπίδα γρασιδιού, ακόμη και κατά μήκος των τοίχων και των άκρων.
Μόλις ολοκληρωθεί το κούρεμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πρακτική λειτουργία αναδίπλωσης του τιμονιού για να αποθηκεύσετε το GARDENA PowerMax 1800/37 G2 με τρόπο που εξοικονομεί χώρο.

ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

ΕΓΓΥΗΣΗ: 2 ΧΡΟΝΙΑ