ΣΕΤ ΦΥΣΗΤΗΡΑΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ HUSQVARNA ASPIRE B8X-P4A ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ 4AH & ΦΟΡΤΙΣΤΗ

HUSQVARNA
Κωδικός Καταστήματος: 015704
Κωδικός Προμηθευτή: 029706204-04
255.00€

Φυσητήρας φύλλου μπαταρίας με τρεις λειτουργίες τροφοδοσίας και έξυπνη αποθήκευση
Κάντε τον καθαρισμό του κήπου πιο εύκολο με αυτόν τον φυσητήρα 18V μπαταρίας. Σχεδιασμένο για μικρούς χώρους, η αποθήκευση γίνεται εύκολα με το παρεχόμενο άγκιστρο και τον αφαιρούμενο σωλήνα. Χάρη στις ρυθμίσεις ρυθμιζόμενης ταχύτητας σε 3 βήματα, χειρίζεται οτιδήποτε, από ευαίσθητα παρτέρια μέχρι βρεγμένα φύλλα στο γκαζόν. Η άνετη λαβή με μαλακό κράτημα και ο καλά ισορροπημένος, ελαφρύς σχεδιασμός το καθιστούν εύκολο στη χρήση. Εξοπλισμένο με έξυπνο αυτόματο κλείσιμο όταν αφήνεται χωρίς επίβλεψη και μέρος του συστήματος μπαταρίας POWER FOR ALL.
Τα εργαλεία με μπαταρία Husqvarna Aspire™ έχουν αναπτυχθεί με περιορισμένο χώρο στο μυαλό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε προϊόν συνοδεύεται από ένα εξατομικευμένο άγκιστρο αποθήκευσης που μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας στον τοίχο ή να χρησιμοποιηθεί με το σύστημα Husqvarna Aspire Storage Rail. Αυτή η αποθήκευση εργαλείων μπορεί να επεκταθεί με όλα τα εργαλεία κηπουρικής παράλληλα με το σιδηροδρομικό σύστημα Aspire™.
Αυτό το προϊόν αποτελεί μέρος της POWER FOR ALL ALLIANCE και είναι συμβατό με πολλές άλλες μπαταρίες και φορτιστές από τις συμμετέχουσες μάρκες. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να αγοράσετε μόνο μία μπαταρία για όλα τα προϊόντα του σπιτιού και του κήπου σας.

ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

ΕΓΓΥΗΣΗ: 2 ΧΡΟΝΙΑ