ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟΣ ΔΟΝΗΤΗΣ ΕΛΙΑΣ CIFARELLI SC 800

CIFARELLI
Κωδικός Καταστήματος: 001609
Κωδικός Προμηθευτή: 02SC800
1799.00€

Η Cifarelli κατασκευάζει δονητές ελιάς από το 1998 και εφευρέθηκε το σύστημα επί του οποίου βασίζονται όλοι οι σύγχρονοι δονητές ελιάς.
Με πάνω από 2000 κτυπήματα ανά λεπτό και διαδρομή 62 mm, το SC800 είναι απολύτως ο καλύτερος δονητής από την άποψη της απόδοσης συγκομιδής.
Αν τα ελαιόδενδρα είναι κατάλληλα κλαδεμένα και για κάποιες ποικιλίες, μια ομάδα ανθρώπων με ελαιόδιχτα και ένα μηχάνημα SC605 μπορεί να συλλέξει έως και 3.000 κιλά ελαιόκαρπου την ημέρα με μέσο όρο πτώσης ελαιόκαρπου 95% χωρίς να πληγώνει το δέντρο..
Το μηχάνημα διαθέτει πατενταρισμένες λαβές κατά των κραδασμών, σχεδιασμένες για να εξασφαλίζουν τη βέλτιστη άνεση για τους επαγγελματίες χρήστες που το χρησιμοποιούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο φαρδύς ιμάντας ώμου υποστήριξης είναι με μαξιλάρι για να βελτιώνει την εργονομία.
Ο κινητήρας Cifarelli C5, σχεδιάστηκε ειδικά για δονητή ελιάς από την Cifarelli και είναι το αποτέλεσμα εμπειρίας άνω των 50 ετών στην παραγωγή ισχυρών και ελαφρών 2-χρονων κινητήρων.
Το ποιοτικό και αξιόπιστο κιβώτιο μετάδοσης κίνησης, σε μπάνιο λαδιού, είναι κατάλληλο για επαγγελματική και παρατεταμένη χρήση. Οι δονήσεις του, βελτιστοποιούν τη συγκομιδή.
Το SC800 είναι ένα μηχάνημα κατασκευασμένο στην Ιταλία με τα εξαρτήματα να είναι επίσης από την Ιταλία και ικανό να προσφέρει επαρκή ισχύ και ανθεκτικότητα για βαριά χρήση.
Πρόκειται για ένα μηχάνημα κατασκευασμένο για να διαρκεί. Η Cifarelli και η ΠΠ ΑΕΒΕ εγγυώνται συνεχή και άμεση διαθεσιμότητα ανταλλακτικών..

ΕΝΤΟΣ 10-20 ΗΜΕΡΩΝ

ΕΓΓΥΗΣΗ: 2 ΧΡΟΝΙΑ