210 3004169     Λεωφ. Βουλιαγμένης 415, Ηλιούπολη     Δευτ-Παρ: 8:00 - 18:00, Σάβ: 8:00 - 15:00

Εταιρία: 3M

Βρέθηκαν 46 προϊόντα
Εμφάνιση Ανά: Ταξινόμηση Ανά:
ΚΡΑΝΟΣ ΓΙΑ 3M VERSAFLO M406
Δωρεάν Μεταφορικά
Έως 6 άτοκες δόσεις
ΚΡΑΝΟΣ ΓΙΑ 3M VERSAFLO M207
Έως 3 άτοκες δόσεις

ΠΛΗΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΑ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ 3M VERSAFLO TR 619E

1499.00€
Έως 6 άτοκες δόσεις

Η Μονάδα Συστήματος Παροχής Αέρα με Μπαταρία TR-600 προάγει ολόκληρο το σύστημα σε νέα επίπεδα εμπιστοσύνης, ελέγχου και άνεσης. Με αυτήν την προηγμένη τεχνολογική εξέλιξη, που διακρίνεται από την αριστεία στην ασφάλεια των συστημάτων παροχής αέρα με μπαταρία, διευρύνεται ο κόσμος των μέσων προστασίας σας και καθίσταται καλύτερος από ποτέ.

ΚΡΑΝΟΣ ΓΙΑ 3M VERSAFLO M406

539.00€
Έως 6 άτοκες δόσεις

Φλογοεπιβραδυντικό προστατευτικό κάλυμμα από πολυαραμίδιο, που είναι κατάλληλο για εφαρμογές χαλυβουργίας, χυτηρίων και άλλες μεταλλουργικές εφαρμογές
Ελαφριά, συμπαγής και καλά ισορροπημένη σχεδίαση
Ανοιγόμενη προσωπίδα, που μπορεί να ανασηκωθεί χωρίς να χρειάζεται να αφαιρεθεί το κράνος

ΚΡΑΝΟΣ ΓΙΑ 3M VERSAFLO M207

260.00€
Έως 3 άτοκες δόσεις

Κράνος βαρέου τύπου για τη συσκευή παροχής καθαρού αέρα 3M Jupiter.

ΜΑΣΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 3M 6800

165.00€
Έως 3 άτοκες δόσεις

Είναι σχεδιασμένη για χαμηλή συντήρηση, μέγιστη ευκολία και άνεση. Είναι ολόκληρου προσώπου της σειράς 3M™ 6000 με σχεδιασμό δύο φίλτρων για μικρότερη αντίσταση εισπνοής, και καλύτερη ορατότητα.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προστασία από οργανικά αέρια, ατμούς, σταγονίδια και σωματίδια σκόνης.
Συνδυάζεται με τα Φίλτρα Α1, Α2, ΑΒΕ 1, ΑΒΕΚ1, τα Πρόφιλτρα P1, P2SL, P3SL, και το κάλυμμα συγκράτησης προφίλτρων 501.
Αποτελείται από ελαφρύ, μαλακό, ελαστομερές υλικό και με σύστημα κουμπώματος φίλτρων Μπαγιονέτ.
Φακός πολυανθρακικού υλικού: με αντοχή στα γδαρσίματα και χτυπήματα
Τα ανταλλακτικά φίλτρα είναι οικονομικά, ενώ συνδέεται με όλα τα φίλτρα της σειράς 2000, 5000 και 6000.
Η προσαρμογή στο μέγεθος που θέλετε είναι εύκολη χάρη στο σύστημα ιμάντων κεφαλής και στο λουράκι αυχένα.

ΦΙΛΤΡΟ A2B2E2K2HgP3R 3M 6099 (ΖΕΥΓΟΣ)

57.00€

φίλτρο ενεργού άνθρακα για τις μάσκες 3Μ: 6200,6800,7502

ΜΑΣΚΑ ΜΙΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ 3M 7502

52.00€

Από σιλικόνη,δεν περιέχει συστατικά από λατέξ φυσικού καουτσούκ
Ανθεκτική, επαναχρησιμοποιούμενη μάσκα υψηλής συντήρησης με ανταλλακτικά.

ΦΟΡΜΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥ 3M 4570 ΓΚΡΙ (ΤΥΠΟΣ 3/4/5/6)

48.90€

Η φόρμα 4570,είναι μια υψηλής απόδοσης χημικής προστασίας φόρμα,πιστοποιημένη με την οδηγία ΜΑΠ CE κατηγορίας ΙΙΙ,τύπος 3/4/5/6 επίπεδα προστασίας,καθιστώντας τη κατάλληλη για την προστασία ενάτια σε μια σειρά από ψεκασμούς χημικών ουσιών.Με επιπλέον σχεδιαστικά χαρακτηριστικά συμπεριλαμβανομένης διευρυμένου φερμουάρ και δαχτύλων,ένα διπλό σύστημα πτερυγίου κλεισίματος και πτερυγίου πηγουνιού,μπορεί να προσφέρει ευκολία στη χρήση χωρίς να διακυβεύεται το υψηλό επίπεδο της παρεχόμενης προστασίας.

ΜΑΣΚΑ ΜΙΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ 3M HF 802 MEDIUM

48.08€

Η 3M™ Secure Click™ Επαναχρησιμοποιούμενη Μάσκα Μισού Προσώπου Σειρά HF-800 συμβάλλει στην προστασία από σωματίδια και μεγάλη ποικιλία αερίων και ατμών όταν χρησιμοποιείται με εγκεκριμένα 3M™ Secure Click™ Φίλτρα.Η μάσκα μας διαθέτει προαιρετικό διάφραγμα ομιλίας για άνετη επικοινωνία κατά την εργασία. Διαπερατότητα Αναπνοής: Μεγαλύτερη διαπερατότητα στην αναπνοή και άνεση, που παρέχονται από το πρώτο σύστημα φίλτρων τετραπλής ροής παγκοσμίως. Δύο φίλτρα διπλής ροής σε κάθε μάσκα, που συνδυάζονται για τη δημιουργία τεσσάρων καναλιών ροής αέρα, για ακόμα πιο άνετη αναπνοή. Απλότητα: Η νέα Σειρά 3M™ Secure Click™ διαθέτει γρήγορο και απλό σύστημα κουμπώματος φίλτρου. Λειτουργεί σαν ζώνη ασφαλείας. Απλά ευθυγραμμίζετε τα σημεία σύνδεσης και πιέζετε μέχρι να ακούσετε ένα κλικ. Έτσι, είστε σίγουροι ότι τα φίλτρα έχουν τοποθετηθεί σωστά. Ο γρήγορος και απλός έλεγχος σφράγισης από τους χρήστες με ένα άγγιγμα, προσφέρει ακόμα περισσότερη σιγουριά κατά την τοποθέτηση της μάσκας. Το προαιρετικό διάφραγμα ομιλίας έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ευκολότερη επικοινωνία κατά την εργασία. Άνεση: Σχεδιασμένη με έξυπνα και διαισθητικά χαρακτηριστικά, αυτή η μάσκα προσφέρει άνεση χωρίς συμβιβασμούς. Προσωπίδα σιλικόνης με το πατενταρισμένο εύκαμπτο επιρρίνιο, που παρέχει πιο απαλή αίσθηση για περισσότερη άνεση στο πρόσωπο του χρήστη. Εύκολα ρυθμιζόμενα κουμπώματα ιμάντα κεφαλής – τραβήξτε τους ιμάντες για να σφίξετε, πιέστε τα κουμπώματα για να τους χαλαρώσετε. Βαλβίδα εκπνοής, που κατευθύνει τον εκπνεόμενο αέρα και τους υδρατμούς προς τα κάτω. Υλικό προηγμένης σιλικόνης, για μεγαλύτερη άνεση και αυξημένη ανθεκτικότητα. Αυτή η Μάσκα Μισού Προσώπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τα 3M™ Secure Click™ Φίλτρα της Σειράς D8000 και τα Φίλτρα της Σειράς D3000 και D7000 για την προστασία από διάφορα αέρια, ατμούς και κινδύνους από σωματίδια σύμφωνα με τις εγκρίσεις EN. Η εισπνοή σωματιδίων, αερίων και ατμών σε επικίνδυνα επίπεδα μπορεί να είναι επιβλαβής για την υγεία σας. Η 3M™ Secure Click™ Επαναχρησιμοποιούμενη Μάσκα Μισού Προσώπου συμβάλλει στη μείωση της έκθεσης σε πολλούς ρύπους, όταν τοποθετείται σωστά και χρησιμοποιείται με εγκεκριμένα 3M™ Secure Click™ Φίλτρα. Το εργατικό δυναμικό σε όλο τον κόσμο αξίζει επαγγελματική προστασία με συνέπεια και όχι μόνο για τους τύπους. Αυθεντική, όχι απομίμηση. Η 3M™ Secure Click™ Επαναχρησιμοποιούμενη Μάσκα Μισού Προσώπου έχει σχεδιαστεί με έξυπνα και διαισθητικά χαρακτηριστικά και συμβάλλει στην προστασία των εργαζομένων από αιωρούμενους ρύπους. Μεγαλύτερη διαπερατότητα στην αναπνοή και άνεση, που παρέχονται από το πρώτο σύστημα φίλτρων τετραπλής ροής παγκοσμίως.

ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΙΚΟΥΣ ΑΤΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ 3M 4255+

38.90€

Οι 3M™ Επαναχρησιμοποιούμενες Μάσκες Μισού Προσώπου Σειρά 4000+ είναι μια σειρά με έτοιμες για χρήση μάσκες μισού προσώπου που δεν χρειάζονται συντήρηση και είναι σχεδιασμένες για αποτελεσματική και άνετη προστασία έναντι συνδυασμών διάφορων αερίων, ατμών και κινδύνων από σωματίδια.
Μάσκα μισού προσώπου μεγάλης διάρκειας με ενσωματωμένα φίλτρα ενεργού άνθρακα,προφίλτρα για σκόνες και βαλβίδα εκπνοής.

ΜΑΣΚΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΜΙΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 3M 4251+

32.26€

Οι 3M™ Επαναχρησιμοποιούμενες Μάσκες Μισού Προσώπου Σειρά 4000+ είναι μια σειρά με έτοιμες για χρήση μάσκες μισού προσώπου που δεν χρειάζονται συντήρηση και είναι σχεδιασμένες για αποτελεσματική και άνετη προστασία έναντι συνδυασμών διάφορων αερίων, ατμών και κινδύνων από σωματίδια.
Μάσκα μισού προσώπου μεγάλης διάρκειας με ενσωματωμένα φίλτρα ενεργού άνθρακα,προφίλτρα για σκόνες και βαλβίδα εκπνοής.

ΓΥΑΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ 3M SCOTCHGARD GG 6001

29.90€

Γυαλιά κλειστού τύπου 3Μ Sealed GG 6001 πράσινα, με διάφανο φακό. Η σειρά 3M™ GoggleGear™ 6000 διαθέτει μεγάλο προφίλ με έμμεσο εξαερισμό και
Scotchgard ™ Anti-fog / Anti-Scratch επίστρωση για την εξάλειψη της θαμπάδας. Φοριούνται εύκολα πάνω από γυαλιά οράσεως.

ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ 3M PELTOR X1A

29.90€

Προστατευτικό ακοής υψηλής απόδοσης για χρήση σε χαμηλής έντασης βιομηχανικούς θορύβους, όπως σε εργασίες συντήρησης εδάφους ή σε διατρήσεις με ηλεκτρικά εργαλεία
Τα φαρδιά, μαλακά μαξιλαράκια μειώνουν την πίεση γύρω από τα αυτιά και βελτιώνουν την άνεση και τη δυνατότητα χρήσης
Λεπτά, διπλά διαμορφωμένα ακουστικά, για βελτιωμένη συμβατότητα με άλλα μέσα ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)
Ηλεκτρικά μονωμένη στέκα στήριξης κεφαλής.

ΜΑΣΚΑ ΜΙΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 3M 6200

27.90€

Συμβατική επαναχρησιμοποιήσιμη μάσκα με ανταλλακτικά εξαρτήματα (φίλτρα, προφίλτρα) - δίδυμο φίλτρο για μικρότερη αντίσταση στην αναπνοή - μάσκα από μαλακό, ελαφρύ ελαστομερές υλικό - οικονομικά ανταλλακτικά φίλτρα-προφίλτρα - ΕΝ 140 / σήμα CE

ΓΥΑΛΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ 3M SCOTCHGARD GG 501

27.50€

Γυαλιά Κλειστού Τύπου της 3M™. Παρέχουν ρυθμιζόμενo ιμάντα στήριξης και δυνατότητα προσαρμογής Ένθετου Διορθωτικών Φακών.
Διαθέτουν 3M™ Scotchgard™ Αντιθαμβωτική Επίστρωση, που αντέχει στο θάμπωμα περισσότερο από τις παραδοσιακές επιστρώσεις.

ΦΙΛΤΡΟ ABEK1 3M 6059 (ΖΕΥΓΟΣ)

25.00€

Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα της 3M σας προστατεύουν από οργανικά αέρια, ατμούς, σταγονίδια και σωματίδια σκόνης. Ιδανικά για χρήση σε ψεκασμούς με φυτοφάρμακα. Είναι κατάλληλα για την σειρά μασκών 3M 6000 και 3Μ 7000. Συσκευασία 2 τεμαχίων.
Οι τυπικές εφαρμογές για τα φίλτρα αυτά είναι οι εξής :
Ψεκασμοί με φυτοφάρμακα
Οπουδήποτε χρησιμοποιούνται βαφές
Κατασκευή οχημάτων
Κατασκευή και ανακαίνιση αεροσκαφών
Κατασκευή και χρήση μελανιού και βαφής
Κατασκευή και χρήση κολλών
Κατασκευή χρωμάτων και βερνικιών
Κατασκευή και χρήση ρητίνης

ΦΙΛΤΡΟ ABEK1 3M D8059 (ΖΕΥΓΟΣ)

23.00€

Νέα φίλτρα διπλής ροής, για ευκολότερη αναπνοή
Προστασία από συγκεκριμένα αέρια και ατμούς
Γρήγορο και απλό κούμπωμα φίλτρου. Απλά ευθυγραμμίστε τα σημεία σύνδεσης και πιέστε μέχρι να ακούσετε ένα κλικ
Χρήση με τις 3M™ Secure Click™ Επαναχρησιμοποιούμενες Μάσκες Σειράς 800
Προσφέρει εξαιρετικό οπτικό πεδίο και καλύτερη συμβατότητα με ασπίδες συγκόλλησης και λείανσης, χάρη στο μοναδικό τραπεζοειδές σχήμα του
Χρήση για επαγγελματική προστασία σε επικίνδυνα περιβάλλοντα
Το 3M™ Secure Click™ Φίλτρο A1B1E1K1, D8059 διαθέτει πιστοποίηση CE για προστασία από συγκεκριμένους οργανικούς ατμούς με σημείο βρασμού πάνω από 65 °C, ανόργανα αέρια, όξινα αέρια και αμμωνία. Χρησιμοποιήστε τα φίλτρα μας με τις 3M™ Secure Click™ Επαναχρησιμοποιούμενες Μάσκες Σειράς 800. Νέα φίλτρα διπλής ροής, για ευκολότερη αναπνοή.
Το 3M™ Secure Click™ Φίλτρο A1B1E1K1, D8059 προστατεύει από οργανικά αέρια και ατμούς με σημείο βρασμού πάνω από 65 °C, ανόργανα αέρια, όξινα αέρια και αμμωνία. Τα φίλτρα μας είναι κατάλληλα για χρήση με τις 3M™ Secure Click™ Επαναχρησιμοποιούμενες Μάσκες Σειράς 800 και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με τα 3M™ Secure-Click™ Φίλτρα Σωματιδίων Σειράς D7900 με 3M™ D701 Κάλυμμα Συγκράτησης Φίλτρου.

ΚΑΠΕΛΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 3M BUMP CAP NAVY BLUE

21.90€

Προστατεύει τον χρήστη από ελαφριές προσκρούσεις σε στατικά αντικείμενα
Παρέχει προστασία κεφαλής για βιομηχανικά περιβάλλοντα σύμφωνα με το EN812:A1
Αποκλειστική σχεδίαση με κέλυφος, που προσφέρει βελτιωμένη κάλυψη για διάφορα μεγέθη κεφαλής

Εμφανιση 1-20 από 46 προϊόντα

Προγράμματα Ανταμοιβής

ΠΡΟΫΠOΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΩΝ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ

Για κάθε 200€ αγορών (χωρίς να υπολογίζονται το κόστος μεταφορικών & αντικαταβολής) , θα κερδίζετε ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5 Ευρώ (με ΦΠΑ).

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΠΤΩΤΙΚΩΝ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ (ΓΙΑ ΕΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟ ΜΗΝΑ):

1η παραγγελία με 80€
2η παραγγελία με 50€
3η παραγγελία με 150€
4η παραγγελία με 90€
5η παραγγελία με 50€
Συνολικά: παραγγελίες αξίας 420€ = 2 Εκπτωτικά Κουπόνια των 5 Ευρώ
που πρέπει να εξαργυρωθούν μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΩΝ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ:

Με μία μόνο παραγγελία αξίας από 50€ και πάνω

ΕΠIΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των εκπτωτικών κουπονιών που μπορούν να αποκτηθούν σε κάθε παραγγελία και στον αριθμό των εκπτωτικών κουπονιών που μπορούν να εξαργυρωθούν σε κάθε παραγγελία.
  • Η έκδοση των εκπτωτικών κουπονιών θα γίνεται την πρώτη εργάσιμη ημέρα του επόμενου μήνα.
  • Τα εκπτωτικά κουπόνια θα αποκτώνται μόνο για τις παραγγελίες των οποίων η πληρωμή έχει επιβεβαιωθεί και έχουν αποσταλεί από το κατάστημα.
  • Τα εκπτωτικά κουπόνια που δεν έχουν εξαργυρωθεί σε ένα συγκεκριμένο μήνα θα λήξουν αυτόματα.
  • Τα εκπτωτικά κουπόνια δεν μπορούν να μεταβιβαστούν σε άλλους.
  • Τα εκπτωτικά κουπόνια δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.
  • Τα εκπτωτικά κουπόνια μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι και την τελευταία ημέρα του μήνα.