210 3004169     Λεωφ. Βουλιαγμένης 415, Ηλιούπολη     Δευτ-Παρ: 8:00 - 18:00, Σάβ: 8:00 - 15:00

Ψαλίδια Γκαζόν & Μπορντούρας

Ένας πολύ-μάστορας για κάθε εργασία στον κήπο σας! Τα ψαλίδια γκαζόν και μπορντούρας προσφέρουν όλα όσα χρειάζεστε για να κλαδέψετε και να περιποιηθείτε τον κήπο είτε είστε περιστασιακός είτε επαγγελματίας χρήστης. 

Βρέθηκαν 5 προϊόντα
Εμφάνιση Ανά: Ταξινόμηση Ανά:

ΨΑΛΙΔΙ ΓΚΑΖΟΝ-ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΑΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ BULLE 18V SOLO

35.66€

Ψαλίδι Κουρέματος Μπορντούρας Bulle 18V (Χωρίς Μπαταρία και Φορτιστή).

ΨΑΛΙΔΙ ΓΚΑΖΟΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ GARDENA CLASSICCUT Li

68.75€

Το ελαφρύ Ψαλίδι Γκαζόν Μπαταρίας για την κοπή των άκρων του χλοοτάπητα με ακρίβεια.
Με το Ψαλίδι Γκαζόν Μπαταρίας (Li-Ion) ACCU ClassicCut Li της GARDENA, οι άκρες του γκαζόν μπορεί να σχηματιστούν τέλεια και με ακρίβεια. Το ψαλίδι γκαζόν εφαρμόζει καλά στο χέρι χάρη στην εργονομική λαβή του. Οι ποιοτικές λεπίδες επιτυγχάνουν άψογα αποτελέσματα κοπής και μπορούν να αφαιρεθούν και να αντικατασταθούν με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς εργαλεία. Με αυτόν τον τρόπο, το Ψαλίδι Γκαζόν μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε Ψαλίδι Μπορντούρας. Με ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου εύκολης φροντίδας. Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί γρήγορα ανά πάσα στιγμή χωρίς φαινόμενο μνήμης. Διατίθεται με κάλυμμα λεπίδας και φορτιστή μπαταρίας. Στο ψαλίδι μπορεί να προστεθεί τηλεσκοπικό κοντάρι για την εύκολη κοπή των άκρων του χλοοτάπητα (δεν περιλαμβάνεται, εξάρτημα με κωδ. 9859).

ΨΑΛΙΔΙ ΓΚΑΖΟΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ & ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΑΣ GARDENA CLASSICCUT Li

85.49€

Πλήρες σετ για την κοπή ακριβείας των άκρων του χλοοτάπητα και των κορυφών δέντρων και θάμνων.
Με το Ψαλίδι Μπαταρίας Γκαζόν & Μπορντούρας ClassicCut Li της GARDENA, οι άκρες του χλοοτάπητα μπορούν να κοπούν άνετα και με ακρίβεια. Τα ψαλίδια που τροφοδοτούνται με μπαταρία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ποικίλες εφαρμογές, καθώς διαθέτουν λεπίδα χλόης και λεπίδα μπορντουροψάλιδου. Εφαρμόζει τέλεια στο χέρι λόγω της εργονομικής λαβής του. Οι ποιοτικές λεπίδες επιτυγχάνουν άψογα αποτελέσματα κοπής και μπορούν να αφαιρεθούν και να αντικατασταθούν με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς εργαλεία. Με ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου εύκολης φροντίδας. Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί γρήγορα ανά πάσα στιγμή χωρίς φαινόμενο μνήμης. Διατίθεται με κάλυμμα λεπίδας και φορτιστή μπαταρίας. Στο ψαλίδι μπορεί να προστεθεί τηλεσκοπικό κοντάρι για την εύκολη κοπή των άκρων του χλοοτάπητα (δεν περιλαμβάνεται, εξάρτημα με κωδ. 9859).

ΨΑΛΙΔΙ ΓΚΑΖΟΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ GARDENA COMFORTCUT Li

93.40€

Το Ψαλίδι Μπαταρίας Γκαζόν ComfortCut Li από την GARDENA σας βοηθά να κόβετε τις άκρες του γκαζόν και μικρούς θάμνους, όπως πυξούς. Η λεπίδα διαθέτει τρόχισμα ακριβείας και αντικολλητική επίστρωση, για να παραμένει κοφτερή για πολύ καιρό. Παρέχει ομαλή, ακριβή και καθαρή κοπή. Αυτή η ποιοτική λεπίδα κατασκευάζεται στη Γερμανία. Τα ψαλίδια γκαζόν χαρακτηρίζονται από τη λεπτή τους σχεδίαση και διαθέτουν εργονομική λαβή. Μπορείτε να ρυθμίζετε εύκολα τη γωνία της λαβής με ένα άγγιγμα στο κουμπί, ώστε το χέρι σας να παραμένει στη βέλτιστη θέση κατά τη διάρκεια της κοπής. Το χαμηλό βάρος των 600 γραμμαρίων εξασφαλίζει ξεκούραστη εργασία. Η ισχυρή επαναφορτιζόμενη μπαταρία διαρκεί περίπου 80 λεπτά όταν είναι πλήρως φορτισμένη. Χάρη στην ένδειξη LED, μπορείτε πάντα να βλέπετε την κατάσταση φόρτισης. Μπορείτε να φορτίζετε το Ψαλίδι γκαζόν ComfortCut Li με το καλώδιο USB-C που περιλαμβάνεται. Μπορείτε να αλλάζετε ή να αντικαθιστάτε τη λεπίδα του ψαλιδιού γρήγορα και εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού. Μπορείτε να μετατρέπετε το ComfortCut Li σε ψαλίδι μπορντούρας με τη λεπίδα μπορντουροψάλιδου (Κωδ. είδους 9863-20) που διατίθεται ξεχωριστά. Για κοπή χωρίς σκύψιμο, μπορείτε να συνδυάσετε το ψαλίδι γκαζόν με το τηλεσκοπικό κοντάρι με ροδάκια (Κωδ. είδους 9859-20) που διατίθεται ξεχωριστά. Πάθος με τη δύναμη της GARDENA. Εξοπλισμός κηπουρικής με μπαταρία, που σας δίνει την ελευθερία να δημιουργήσετε.

ΨΑΛΙΔΙ ΓΚΑΖΟΝ & ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΑΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ GARDENA COMFORTCUT Li ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΛΑΒΗ

98.56€

Πλήρες σετ για την κοπή ακριβείας των άκρων του χλοοτάπητα και των κορυφών δέντρων και θάμνων.
Με το Ψαλίδι Μπαταρίας Γκαζόν & Μπορντούρας ComfortCut Li της GARDENA, οι άκρες του χλοοτάπητα μπορούν να κοπούν άνετα και με ακρίβεια. Τα ψαλίδια που τροφοδοτούνται με μπαταρία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ποικίλες εφαρμογές, καθώς διαθέτουν λεπίδα χλόης και λεπίδα μπορντουροψάλιδου. Εφαρμόζει τέλεια στο χέρι λόγω της εργονομικής λαβής του. Οι ποιοτικές λεπίδες επιτυγχάνουν άψογα αποτελέσματα κοπής και μπορούν να αφαιρεθούν και να αντικατασταθούν με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς εργαλεία. Με ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου εύκολης φροντίδας. Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί γρήγορα ανά πάσα στιγμή χωρίς φαινόμενο μνήμης. Διατίθεται με κάλυμμα λεπίδας και φορτιστή μπαταρίας. Στο ψαλίδι μπορεί να προστεθεί τηλεσκοπικό κοντάρι για την εύκολη κοπή των άκρων του χλοοτάπητα (δεν περιλαμβάνεται, εξάρτημα με κωδ. 9859).

Εμφανιση 1-5 από 5 προϊόντα

Προγράμματα Ανταμοιβής

ΠΡΟΫΠOΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΩΝ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ

Για κάθε 200€ αγορών (χωρίς να υπολογίζονται το κόστος μεταφορικών & αντικαταβολής) , θα κερδίζετε ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5 Ευρώ (με ΦΠΑ).

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΠΤΩΤΙΚΩΝ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ (ΓΙΑ ΕΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟ ΜΗΝΑ):

1η παραγγελία με 80€
2η παραγγελία με 50€
3η παραγγελία με 150€
4η παραγγελία με 90€
5η παραγγελία με 50€
Συνολικά: παραγγελίες αξίας 420€ = 2 Εκπτωτικά Κουπόνια των 5 Ευρώ
που πρέπει να εξαργυρωθούν μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΩΝ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ:

Με μία μόνο παραγγελία αξίας από 50€ και πάνω

ΕΠIΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των εκπτωτικών κουπονιών που μπορούν να αποκτηθούν σε κάθε παραγγελία και στον αριθμό των εκπτωτικών κουπονιών που μπορούν να εξαργυρωθούν σε κάθε παραγγελία.
  • Η έκδοση των εκπτωτικών κουπονιών θα γίνεται την πρώτη εργάσιμη ημέρα του επόμενου μήνα.
  • Τα εκπτωτικά κουπόνια θα αποκτώνται μόνο για τις παραγγελίες των οποίων η πληρωμή έχει επιβεβαιωθεί και έχουν αποσταλεί από το κατάστημα.
  • Τα εκπτωτικά κουπόνια που δεν έχουν εξαργυρωθεί σε ένα συγκεκριμένο μήνα θα λήξουν αυτόματα.
  • Τα εκπτωτικά κουπόνια δεν μπορούν να μεταβιβαστούν σε άλλους.
  • Τα εκπτωτικά κουπόνια δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.
  • Τα εκπτωτικά κουπόνια μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι και την τελευταία ημέρα του μήνα.