210 3004169     Λεωφ. Βουλιαγμένης 415, Ηλιούπολη     Δευτ-Παρ: 8:00 - 18:00, Σάβ: 8:00 - 15:00

Εκχιονιστικά Μηχανήματα

Μην φοβάστε την βαρυχειμωνιά με χιόνια! Σας προτείνουμε τα εκχιονιστικά μηχανήματα Husqvarna και τα μικρά εκχιονιστικά χειρός σε πολύ καλές τιμές που θα σας ανοίξουν δρόμο σε λίγα λεπτά για να φύγετε με το αυτοκίνητό σας ή να περπατήσετε.

Οτιδήποτε χρειαστείτε, είμαστε στη διάθεσή σας.

Βρέθηκαν 2 προϊόντα
Εμφάνιση Ανά: Ταξινόμηση Ανά:

ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΟ HUSQVARNA ST 224 (II)

1890.00€
Έως 6 άτοκες δόσεις

Το Husqvarna ST 224 έχει σχεδιαστεί για τους ιδιοκτήτες κατοικιών που χρειάζονται ένα εκχιονιστικό υψηλής απόδοσης για τον καθαρισμό του χιονιού από διόδους προς γκαράζ και μονοπάτια. Λειτουργεί ανεξάρτητα από τον τύπο της επιφάνειας, χάρη στα ρυθμιζόμενα πέδιλα χιονιού. Το Husqvarna ST 224 έχει σχεδιαστεί για περιστασιακή χρήση σε όλες τις συνθήκες χιονιού, 10-30 cm. Έχει ένα αποτελεσματικό σύστημα δύο σταδίων με υψηλή ικανότητα ρίψης. Η λαβή έχει ρυθμιζόμενο ύψος για άνετη χρήση. Η μετάδοσης κίνησης με συμπλέκτη τριβής εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία. Διαθέτει θερμαινόμενες λαβές, προβολείς LED και ηλεκτρική μίζα για εργασία σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΟ HUSQVARNA ST 230

2800.00€
Έως 6 άτοκες δόσεις

Το Husqvarna ST 230 έχει αναπτυχθεί για ιδιοκτήτες σπιτιού που χρειάζονται ένα εκχιονιστικό υψηλής απόδοσης για να καθαρίσει το χιόνι από μεγάλους δρόμους σε μονοπάτια. Λειτουργεί ανεξάρτητα από τον τύπο επιφάνειας χάρη στα ρυθμιζόμενα παπούτσια ολίσθησης. Το Husqvarna ST 230 έχει σχεδιαστεί για χρήση σε όλες τις συνθήκες χιονιού. Διαθέτει αποτελεσματικό σύστημα δύο σταδίων με υψηλή ικανότητα ρίψης. Η μονάδα διαθέτει αποκλειστικές βιομηχανικές λαβές βρόχου ρυθμιζόμενου ύψους 4 βημάτων για βέλτιστη άνεση. Η μετάδοση με δίσκο τριβής, το υδραυλικό τιμόνι και τα φαρδιά ελαστικά εξασφαλίζουν εξαιρετικά ομαλή λειτουργία. Διαθέτει προβολέα LED και ηλεκτρική μίζα, καθιστώντας το ST 230 ένα από τα καλύτερα εκχιονιστικά μηχανήματα για την αντιμετώπιση του χειμερινού καιρού.

Εμφανιση 1-2 από 2 προϊόντα

Προγράμματα Ανταμοιβής

ΠΡΟΫΠOΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΩΝ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ

Για κάθε 200€ αγορών (χωρίς να υπολογίζονται το κόστος μεταφορικών & αντικαταβολής) , θα κερδίζετε ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5 Ευρώ (με ΦΠΑ).

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΠΤΩΤΙΚΩΝ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ (ΓΙΑ ΕΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟ ΜΗΝΑ):

1η παραγγελία με 80€
2η παραγγελία με 50€
3η παραγγελία με 150€
4η παραγγελία με 90€
5η παραγγελία με 50€
Συνολικά: παραγγελίες αξίας 420€ = 2 Εκπτωτικά Κουπόνια των 5 Ευρώ
που πρέπει να εξαργυρωθούν μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΩΝ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ:

Με μία μόνο παραγγελία αξίας από 50€ και πάνω

ΕΠIΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των εκπτωτικών κουπονιών που μπορούν να αποκτηθούν σε κάθε παραγγελία και στον αριθμό των εκπτωτικών κουπονιών που μπορούν να εξαργυρωθούν σε κάθε παραγγελία.
  • Η έκδοση των εκπτωτικών κουπονιών θα γίνεται την πρώτη εργάσιμη ημέρα του επόμενου μήνα.
  • Τα εκπτωτικά κουπόνια θα αποκτώνται μόνο για τις παραγγελίες των οποίων η πληρωμή έχει επιβεβαιωθεί και έχουν αποσταλεί από το κατάστημα.
  • Τα εκπτωτικά κουπόνια που δεν έχουν εξαργυρωθεί σε ένα συγκεκριμένο μήνα θα λήξουν αυτόματα.
  • Τα εκπτωτικά κουπόνια δεν μπορούν να μεταβιβαστούν σε άλλους.
  • Τα εκπτωτικά κουπόνια δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.
  • Τα εκπτωτικά κουπόνια μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι και την τελευταία ημέρα του μήνα.