210 9959660     Λεωφ. Βουλιαγμένης 415, Ηλιούπολη     Δευτ-Παρ: 8:00 - 18:00, Σάβ: 8:00 - 15:00 

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω φόρτου εργασίας των Courier ,ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελιών σας 

Εκχιονιστικά Μηχανήματα

Μην φοβάστε την βαρυχειμωνιά με χιόνια! Σας προτείνουμε τα εκχιονιστικά μηχανήματα Husqvarna και τα μικρά εκχιονιστικά χειρός σε πολύ καλές τιμές που θα σας ανοίξουν δρόμο σε λίγα λεπτά για να φύγετε με το αυτοκίνητό σας ή να περπατήσετε.

Οτιδήποτε χρειαστείτε, είμαστε στη διάθεσή σας.

Βρέθηκε 1 προϊόν
Εμφάνιση Ανά: Ταξινόμηση Ανά:

ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΟ HUSQVARNA ST 230P

2099.00€
Έως 6 άτοκες δόσεις

Το Husqvarna ST 230P έχει σχεδιαστεί για τους ιδιοκτήτες κατοικιών που χρειάζονται ένα εκχιονιστικό υψηλής απόδοσης για τον καθαρισμό του χιονιού από μεγάλες διόδους προς γκαράζ και μονοπάτια. Το Husqvarna ST 230P έχει σχεδιαστεί για περιστασιακή χρήση σε όλες τις συνθήκες χιονιού, 10-30 cm. Έχει ένα αποτελεσματικό σύστημα δύο σταδίων με υψηλή ικανότητα ρίψης. Η λαβή έχει ρυθμιζόμενο ύψος για άνετη χρήση. Η μετάδοσης κίνησης με συμπλέκτη τριβής, η μετάδοση της κίνησης ξεχωριστά σε κάθε τροχό και τα πολύ μεγάλα ελαστικά εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία. Διαθέτει θερμαινόμενες λαβές, προβολείς LED και ηλεκτρική μίζα για εργασία σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Εμφάνιση 1 προϊόντος