210 9959660     Λεωφ. Βουλιαγμένης 415, Ηλιούπολη     Δευτ-Παρ: 8:00 - 18:00, Σάβ: 8:00 - 15:00 

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω φόρτου εργασίας των Courier ,ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελιών σας 

Ηλεκτρικές Εντομοπαγίδες

Ηλεκτρικές εντομοπαγίδες που παγιδεύουν μύγες, κουνούπια και άλλα έντομα και προσαρμόζονται στον χώρο σας εύκολα. Με πιστοποιητικά ασφαλείας και πρωτοποριακή σχεδίαση. Απαλλαγείτε έξυπνα από έντομα και ζωύφια. Με ένα κλικ στην πόρτα σας. 

Βρέθηκαν 4 προϊόντα
Εμφάνιση Ανά: Ταξινόμηση Ανά:

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΑ UNIMAC ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ MT-1

13.02€

Χωρίς χημικά, επιβλαβείς ουσίες και οσμές. Χρήση μόνο ηλεκτρικού ρεύματος. Δεν επιβαρύνουν τον κλιματισμό και την ασφάλειά σας καθώς μπορείτε να έχετε τα παράθυρα κλειστά.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΑ UNIMAC ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ MK-30C

46.87€

Νέα σειρά ηλεκτρικών εντομοκτόνων εσωτερικού χώρου με μοντέρνο σχεδιασμό. Με κάλυμμα από ειδικό αλουμίνιο που δεν λεκιάζει και δεν χαράσσεται. Με πλαϊνές εγκοπές στα καπάκια που επιτρέπουν μεγαλύτερη διάχυση του φωτισμού. Με πλαϊνά καπάκια από άκαυστο υψηλής ασφάλειας ABS υλικό. Με μεγάλο δοχείο που εύκολα βγαίνει και καθαρίζεται και πλαϊνό διακόπτη on/off. Σε δύο εκδόσεις 21 & 40 W αρκετά ισχυρά. Κατάλληλα για εσωτερικούς χώρους σπιτιών, γραφείων, εστιατορίων, νοσοκομείων, ξενοδοχείων κτλ. Ειδικά μελετημένο για αθόρυβο τρόπο εξόντωσης των εντόμων. Κατασκευασμένα από υλικά υψηλής αντοχής.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΑ UNIMAC ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ GF-7CN

46.87€

• Ειδική λάμπα υπεριώδους φωτός για μεγαλύτερη έλξη των εντόμων και των κουνουπιών
• Διαθέτει ισχυρό μοτέρ DC για μεγάλη διάρκεια ζωής και αποτελεσματικότερη αναρρόφηση - εγκλωβισμό των εντόμων
• Κατάλληλη για κήπους & βεράντες

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΑ UNIMAC ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ MK-30E

85.06€

Ενισχυμένη κατασκευή από άκαυστο ABS υλικό και μεταλλικό καπάκι. Ο σχεδιασμός του διασφαλίζει την έλξη των εντόμων και κουνουπιών απΆ όλες τις πλευρές. Διαθέτει υψηλό βαθμό μόνωσης IPx4 και είναι κατάλληλο για εξωτερική χρήση. Με ισχυρούς πλαϊνούς γάντζους και αλυσίδα για ανάρτηση απΆ την οροφή. Διαθέτει μεγάλο συρταρωτό δίσκο που αποσπάται και καθαρίζεται εύκολα από τα υπολείμματα εντόμων. Αθόρυβο στη λειτουργία. Κάλυψη έως 100m2.

Εμφανιση 1-4 από 4 προϊόντα