210 3004169     Λεωφ. Βουλιαγμένης 415, Ηλιούπολη     Δευτ-Παρ: 8:00 - 18:00, Σάβ: 8:00 - 15:00

ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΗ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ HONDA EU 32i INVERTER

HONDA
Κωδικός Καταστήματος: 015214
Κωδικός Προμηθευτή: 02EU32I-G-R280
3150.00€

Με τη διαφοροποίηση της χρήσης της γεννήτριας, συμπεριλαμβανομένης της πηγής ενέργειας για διάφορες υπαίθριες και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, και την εφεδρική παροχή ρεύματος σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπως μια καταστροφή, οι ανάγκες για υψηλής απόδοσης αλλά συμπαγείς, ελαφριές και φορητές γεννήτριες έχουν αυξηθεί. Για να εκπληρώσει αυτές τις ανάγκες, η EU32i, μια ολοκαίνουργια γεννήτρια εξοπλισμένη με έναν πρόσφατα αναπτυγμένο κινητήρα αποκλειστικής χρήσης GX130 με μετατροπέα ημιτονοειδούς κύματος, ο οποίος διαθέτει υψηλή απόδοση κατηγορίας 3kVA και ελαφριά, συμπαγή και εξαιρετικά φορητή συσκευασία. Διαθέτοντας την αυθεντική τεχνολογία ημιτονοειδούς μετατροπέα της Honda, το EU32i μπορεί να παρέχει σταθερή παροχή υψηλής ποιότητας ηλεκτρικής ισχύος με ομαλή κυματομορφή, η οποία καθιστά ακόμη και το EU32i συμβατό με όργανα ακριβείας που απαιτούν ηλεκτρική ενέργεια υψηλής ποιότητας.

Για την εξωτερική σχεδίαση, ο χρωματισμός με βάση το μαύρο υιοθετήθηκε για πρώτη φορά σε όλες τις γεννήτριες Honda. Κατά τη δημιουργία ευκρινούς εικόνας με έμφαση στη σκίαση, υιοθετήθηκε ο σχεδιασμός με στρογγυλεμένες γωνίες για να μετριαστεί πιθανή ζημιά και ο κίνδυνος πρόσκρουσης σε άτομα ή άλλα αντικείμενα κατά τη μεταφορά.

Επιπλέον, χρησιμοποιώντας μια αποκλειστική εφαρμογή σε smartphone και επικοινωνία Bluetooth, ο χρήστης μπορεί να ελέγξει την κατάσταση της γεννήτριας EU32i, συμπεριλαμβανομένης της υπολειπόμενης στάθμης καυσίμου και του χρόνου λειτουργίας, και να ελέγξει εξ αποστάσεως τη γεννήτρια συμπεριλαμβανομένου του σβήματος του κινητήρα, γεγονός που αυξάνει τη φιλικότητα προς τον χρήστη.

ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

ΕΓΓΥΗΣΗ: 2 ΧΡΟΝΙΑ

Γεννήτρια

Τεχνολογία εξόδου Inverter
Τύπος Μονοφασική
Μέγιστη έξοδος (W) 3200
Ονομαστική έξοδος (W) 2600
Ονομαστική τάση (V) 230
Ονομαστική συχνότητα (Hz)50
 

Κινητήρας

 
Μοντέλο κινητήρα GX130
Τύπος κινητήρα 4χρονος, OHV, 1 κύλινδρος
Κυλινδρισμός (cm³) 130
Χωρητικότητα δεξαμενής καυσίμου (L)4,6
Χρόνος λειτουργίας σε ονομαστική ισχύ 3h30
Σύστημα εκκίνησης Κορδονιέρα
Εγγυημένη στάθμη ηχητικής ισχύος 91 dB

Διαστάσεις

 
Μήκος (mm) 571
Πλάτος (mm) 306
Ύψος (mm) 452
Καθαρό βάρος (kg)26,5

  • ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗ ΤΑΣΗΣ AVR
  • ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ*INVERTER: Ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου εξόδου ρεύματος. Επιτυγχάνει εξαιρετική ποιότητα τάσης(διακύμανση τάσης λιγότερο από 3%, συχνότητας λιγότερο από 1% και παραμόρφωση κάτω από 2,5%),κάνοντάς την ιδανική για ευαίσθητες ηλεκτρονικές συσκευές. Επιπλέον, κάνει την γεννήτρια ιδιαίτερα οικονομική,αφού οι στροφές του κινητήρα ρυθμίζονται αναλόγως της απαιτούμενης ισχύος.


Κόστος Αντικαταβολής: 1.30€

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER
Παράδοση: 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Δεν είναι δυνατή η αποστολή με Courier λόγω βάρους

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ BOX NOW
Παράδοση: 1-2 εργάσιμες ημέρες.

2,50€

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ
Η παράδοση γίνεται στο κοντινότερο συνεργαζόμενο πρακτορείο
Παράδοση στην Ηπειρωτική Ελλάδα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
Παράδοση στην Νησιωτική Ελλάδα: 2-5 εργάσιμες ημέρες.Δωρεάν Αποστολή με Μεταφορική σε όλη την Ελλάδα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
H εταιρεία λειτουργεί με τη μέθοδο Click Away δίνοντας την δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών από το σημείο παραλαβής (pick up point) επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 415, Ηλιούπολη κατόπιν ενημέρωσης.

Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση (πέραν του email επιβεβαίωσης της παραγγελίας) στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.

Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 10:00 -17:30

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 5 ημερών από την ενημέρωση του πελάτη και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 210 3004169 ή στείλτε μας mail στο sales@dimko.gr

Σχετιζόμενα Προϊόντα:

Προγράμματα Ανταμοιβής

ΠΡΟΫΠOΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΩΝ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ

Για κάθε 200€ αγορών (χωρίς να υπολογίζονται το κόστος μεταφορικών & αντικαταβολής) , θα κερδίζετε ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5 Ευρώ (με ΦΠΑ).

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΠΤΩΤΙΚΩΝ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ (ΓΙΑ ΕΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟ ΜΗΝΑ):

1η παραγγελία με 80€
2η παραγγελία με 50€
3η παραγγελία με 150€
4η παραγγελία με 90€
5η παραγγελία με 50€
Συνολικά: παραγγελίες αξίας 420€ = 2 Εκπτωτικά Κουπόνια των 5 Ευρώ
που πρέπει να εξαργυρωθούν μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΩΝ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ:

Με μία μόνο παραγγελία αξίας από 50€ και πάνω

ΕΠIΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ